Bútor felújítás – lehetőség életterünk megújítására!

Bútor felújítás

Fehér László, restaurátor,  mobil: +36-30-941-86-39

Olcsón szeretné mindenki megoldani lakásának berendezését, ez lehet az elsődleges szempont. Vannak kedvenc bútoraink, amit örököltünk, kaptunk, vettünk az évek múlásával. Mivel rendszeresen használjuk őket, egy napon azt vesszük észre, hogy kikoptak,

elhasználódtak, elvesztették eredeti bájukat és már csak a foltot látjuk a kanapén, vagy a levert szekrényszélet. Ilyenkor mindenki felteszi a kérdést: vegyünk újat, vagy újítassuk fel a régit?

Az anyagiak meghatározók, ezért körbe kell nézni, több választási lehetőséget hagyva magunknak. Első körben biztos, hogy elmegyünk bútorboltba, hiszen ez a legkézenfekvőbb. A bútorboltok sok stílust, színt kínálnak, sokszor belefáradunk az ezerszínűségbe, ilyenkor eszünkbe jut kényelmes, jól megszokott lakásunk, jelenlegi bútorainkkal együtt. Többszöri érdeklődés, nézelődés után felötlik bennünk, hogy mi lenne ha?

Mi lenne, ha nem is új bútorok után néznénk, hanem a régit renoválnánk. Restaurálás. Egy olyan szó, amit nem használunk minden nap. Mit is jelent? A régi bútort újjá varázsoljuk, visszaállítjuk eredeti állapotát, fényét, szépségét.

Kicsit félve a felfordulástól, amit a bútor felújítása jelent, utána nézünk az anyagi részének is. Érdemes keresnünk egy hozzáértő szakembert, aki időben, hatékonyan, megfelelő minőségben elvégzi a felújítást. Együtt kell kiválasztani az alapanyagokat, mert nem biztos, hogy a nekünk tetsző anyag lesz tartós.

Lehet, hogy ugyanoly stílust, színt, kinézetet tud ajánlani, csak évekkel meghosszabbítjuk a bútor állagát ezzel a döntéssel. Spórolunk azzal is, hogy nem veszünk feleslegesen plusz anyagokat, csak amit biztos fel kell használni.

Egy jó kalkulációval elejét tudjuk venni minden nem kívánt költségnek. Ehhez is jó a szakember véleménye! A lakást így is, úgy is ki kell pakolni, ugyanannyi munkával jár előbb átvitetni a szakemberhez, aztán a kész, újnak tetsző bútorainkkal berendezni a lakást.

A felújítás után úgy fog kinézni a lakásunk, mintha mindenből újat vásároltunk volna. Tiszta, egyéni, saját stílusú szobák, minden emlékünkkel együtt, mindez elfogadható árért. Ezért érdemes belefogni, hogy aztán évekig élvezzük a bútor felújítása nyújtott kényelmet, a kedvenc karosszékünkben tudjunk végiglapozni egy régi fényképalbumot.

Megkereséseit várom köszönettel emailban és telefonon egyaránt.

Kérem, hogy mobil telefonon, szükség esetén SMS-ben hagyjon üzenetet, amennyiben nem lennék elérhető. Amint tudom, vissza hívom!

Fehér László, mobil: +36-30-941-86-39

Bútor felújítás – lehetőség életterünk megújítására!
Értékelés