Bútor árak, igényesség vagy olcsóság?

Antik bútor restaurátor

Fehér László, restaurátor,  mobil: +36-30-941-86-39

Bútort vásárolni nem egyszerű dolog, hosszabb időt vesz igénybe. Eltervezzük, hogy milyen bútorokat szeretnénk a lakásunkba. Aztán körbe nézünk a lakóhelyünkhöz közeli üzletekben.

Válogatunk, néha nem jó a méret, néha a minőséggel van gondunk, aztán jön a szín kérdése. Az üzletben többnyire azt ígérik, hogy bármilyen színkombinációt kérhetünk, mikor mégis kigondoljuk, hogy nekünk milyen lenne jó, jön a válasz: sajnos ebben az anyagban, ebben az árnyalatban most épp nincs. De hamarosan beszerzik, nem kell sokat várni rá. Csak pár hét csúszás. Azonban mi elterveztük, hogy bútort veszünk.

Olyat, amit megálmodtunk, most és nem pár hét elteltével. Elköszönünk, megyünk a távolabbi üzletekbe. Meglátjuk a megálmodott darabot, beleszeretünk, majd megnézzük az árcédulát. Sajnos ez a kategória nem a mi pénztárcánkhoz szabott, tehát sóhajtunk egy nagyot és ismételten továbbindulunk. Eltelik a vásárlásra szánt nap, vége a szabadságnak, másnap dolgozni kell menni, nem fogunk ráérni hosszasan nézelődni.

Pedig milyen jó is lenne. Ekkor jön az isteni szikra: gyerünk a netre, ott bármi megtörténhet! És meg is történik: átnézünk jó pár oldalt, kényelmesen, capuccinot kortyolva nézelődünk. Beállítjuk a nekünk megfelelő árkategóriát és jöhetnek a bútorok! Óriási választékkal találkozhatunk a neten és azt ígérik, hogy a minőség átlagon felüli. Ráadásul garanciát kapunk, segítenek a kiszállítás megszervezésében…, kell ennél jobb?

A bútor árak többnyire fixek, különböző alapanyagok állnak rendelkezésre, ami szintén csökkentheti, növelheti az árakat. Általában kínálnak akciós termékeket is, ami akár a kifutó széria miatt, akár az üzlet forgalmának növekedése miatt a vevőknek igen kedvező.

Érdemes megnézni az akciós bútort, mert előfordulhat, hogy a hőn áhított igényes kivitelű, tömör fából készült szekrénysort sok-sok ezer forinttal kevesebbért is megvásárolhatjuk az akciók ideje alatt. Ezért már érdemes várni akár még pár hetet is, annál nagyobb lesz az öröm a kiszállításkor. De olyan szerencsénk is akadhat, hogy olcsó és szép bútort látunk, akár a rá szánt összeg töredékéért. Tehát érdemes nézelődni.

Egy kedves ismerősöm nemrég mesélte a velük történt esetet: kinéztek egy csodaszép konyhabútort, csakhogy az ára- nos, az is tükrözte a megjelenést! Többször elmentek a családdal az üzletbe, mégsem tudták megvenni. Pár nap elteltével ajánlották számukra –szintén az üzletben-, hogy a bolt honlapjára látogassanak el. És láss csodát! Mindjárt 20% kedvezmény, ingyenes kiszállítás, ha megrendelik a bútort. Szóval, kérdezzünk bátran, érdeklődjünk!

Megkereséseit várom köszönettel emailban és telefonon egyaránt.

Kérem, hogy mobil telefonon, szükség esetén SMS-ben hagyjon üzenetet, amennyiben nem lennék elérhető. Amint tudom, vissza hívom!

Fehér László, mobil: +36-30-941-86-39

Bútor árak, igényesség vagy olcsóság?
Értékelés